Feeds:
Pos
Komentar

Archive for Juni, 2010

Kihujan nu ngarangrangan
pameunteu anjeun nu pupulasan
tawis kamelang kur bisa ngupahan
naon atuh ari urang
pendak kur sajorelatan

Miajrih diri kagembang rasa nu tumarima
takdir walahir nu teu bisa dianggap mulia

Panineung urang
kapiheulaan tresna sumebar
pasini kiwari pinasti
ngajadi implengan pikeun hanca nu kaliwatan

Bandung, 10.05.2010

Iklan

Read Full Post »