Feeds:
Pos
Komentar

Archive for Maret, 2010

Sumur nu jero
bet kaciri langit

Samagaha unggal poe
ningkreb hate nu eces
mangpirang jalma nawu kahirupan

Tuh cahya
nu mangrupa
beunget anjeun ti kajauhan

Bandung 19.02.2010

Iklan

Read Full Post »

Samagaha Desa

-kiyai atah-

Ditungtung lembur
aya nu ngiuhan

Diwanci jempling jeung tirisna
ibun teh bet wae turun
ti satiap panon jalma-jalma

Gerendeng sora-sora
nu miajrih sorban manehna
gerendeng deui sora-sora
nganaha-naha

Geus nyata tapak carita
hiji, dua, tilu panon-panon narembongan
beureum kareueut
nyakseni rebuan beja
nu nerekab sadesa!

Bandung 19.02.2010

Read Full Post »