Feeds:
Pos
Komentar

Archive for Februari, 2009

Pileuleuyan samarpolah
lengkah katukang kur tinggal implengan
maju
muru waktu nu geus kaiuhan
kacipta rasa mawa beja tina raksa diri nyata

Pileuleuyan samarpolah
laku hirup mawa sujud nu tinggal sapotong
rengkak jempe padungdung jeung gurat suwung
kur bisa anteb nyimpen impenan

Pileuleuyan samarpolah
hirup kuring mawa kujur nu nyesa samet tuur
raga badag geus ngengklak di tampian
diseuseup mamala nu jadi ubar kahuripan

Bandung, 06 Pebruari 2009

Read Full Post »